Skip to content
Ontwerp je eigen foto achterwand voor in je keuken of badkamer.

Zo werkt het:

1_maten_en_foto_keukenprint_schiedam

1

Na ontvangst van je bestelling nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op om e.e.a. door te spreken. Ook ontvangen we graag per e-mail een maattekening en een foto van je huidige keuken. Zo kunnen we rekening houden de plaats van de kraan en contactdozen.

2_schets_controle_tekening_keukenprint_schiedam

2

Na ontvangst van je foto en afmetingen starten wij met het ontwerp. Voordat we gaan printen krijg je eerst nog de uitgewerkte freestekening ter controle en een afbeelding van de Keukenprint achterwand in jouw foto 'gephotoshopt', zodat je al een beetje kan zien hoe het straks gaat worden.

3_testprint_keukenprint_schiedam

3

Mocht je nog niet helemaal zeker zijn van jouw keuze, dan kan je een proefafdruk van 100 x 50 cm op karton bestellen. Je kan dan (een deel van) je foto, het patroon en de kleuren op ware grootte in jouw keuken beoordelen (€ 30,-, incl. BTW en verzending. Levertijd: 5 werkdagen).

4_5_werkdagen_keukenprint_schiedam

4

Voor het ontwerpen van de achterwand hebben we 4 tot 6 dagen nodig. Je geeft je goedkeuring op het ontwerp pas als je er helemaal tevreden mee bent. Geef het gerust aan als je kleine aanpassingen wilt in het ontwerp. We bespreken graag de mogelijkheden om een perfecte Keukenprint achterwand te maken.

5_final_keukenprint_schiedam

5

Na goedkeuring van het ontwerp wordt de Keukenprint achterwand geproduceerd. Keukenprint Perfect wordt binnen 5 tot 7 werkdagen geleverd.
Vragen? Bel of mail. Op werkdagen van 09.00 to 17.00 uur: 06 36 38 00 67 of info@keukenprint.nl.

6_nieuwe_keuken_keukenprint_schiedam

6

Natuurlijk zijn wij, net als jij, heel benieuwd naar het eindresultaat.
Met jouw toestemming plaatsen we graag een foto, die je ons kan toesturen via e-mail, in onze galerie als inspiratie voor andere geïnteresseerden.

De waardering van keukenprint.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 51 reviews.
Scroll To Top